Prodej

Rodinný dům s vlastním wellness na žádané adrese

10 990 000,-
+ Provize RK
Hypoteční kalkulačka

Rodinné bydlení či pravidelný příjem

Aktuálně úspěšný Relaxklub s vysokým ročním výnosem a ustálenou klientelou, který nabízí okamžitou možnost zaběhlého podnikání, případně zázemí pro kvalitní rodinný život.

Dostatek místa pro rodinný život

Celková podlahová plocha 116 m² s pozemkem 650 m², krytým venkovním bazénem, prostornou zastřešenou terasou a hřištěm zaručuje kvalitní život pro Vaši rodinu.

Výjimečná lokalita 6 minut od Plzně

Harmonické bydlení v přímém spojení s přírodou avšak do Plzně „co by kamenem dohodil“.

Informace o nemovitosti

Hledáte ideální místo pro klidný rodinný život nebo investiční příležitost s pravidelným měsíčním příjmem?

Poté jste na správné adrese a vítáme Vás na stránkách rodinného domu, který se nachází pouhých 6 minut od Plzně, v malebné obci Třemošná.

Tento bungalov disponuje podlahovou plochou 116 m² a je obklopen krásným, udržovaným pozemkem o rozloze 650 m². Na pozemku se nachází krytý bazén, velká zastřešená terasa a hřiště na badminton či volejbal, což vytváří ideální prostory pro odpočinek i aktivní trávení volného času.

Dům je situován v klidné části obce blízko lesa, což zajišťuje pohodlné bydlení v harmonii s přírodou.

Interiér domu je vybaven podlahovým vytápěním a krbovou vložkou, což přidává na jeho útulnosti. Dispozice 4+kk zahrnuje i originální wellness prostor s velkou vířivou vanou a dvěma saunami, nabízející možnosti pro relaxaci a zároveň potenciál pro zaběhlé podnikání.

K dispozici je dostatek parkovacích míst, včetně krytého stání. Dům je aktuálně využíván jako Relaxklub s ustálenou klientelou a vysokým ročním výnosem, což představuje výhodnou investiční příležitost. Podrobnější informace o provozu naleznete na webových stránkách relaxklub.eu. V případě zájmu jsme připraveni poskytnout další detailnější informace.

Nemovitost nabízí flexibilitu využití, ať už hledáte nový domov pro svou rodinu nebo výnosnou investici. Prozkoumejte osobně možnosti, které tento dům nabízí.

Typ nemovitosti
Dům
Druh
Prodej
Vlastnictví
Osobní
Dispozice
4+kk
Celková užitná plocha
116 m
Zastavěná plocha
129 m
Pozemek celkem
650 m
Užitná plocha
116 m
Zahrada
521 m
Typ budovy
Porotherm
Stav objektu
Velmi dobrý
Vybavenost
Vybaveno
Parkování
Na pozemku
Terasa
20 m
Dílna
9 m
Dokumenty k nemovitosti

Video nemovitosti

Naplánujte si, jak budete bydlet

Vyznačení nemovitosti z ptačí perspektivy

Projděte se nemovitostí online

Podívejte se, kudy vede cesta domů

Info o lokalitě

Třemošná Záluží, klidné bydlení s přírodou na dosah ruky

Třemošná Záluží je tou pravou volbou pro všechny, kteří hledají klidné a harmonické bydlení s přímým spojením k přírodě, a přitom chtějí mít snadný přístup k městským službám. Tato oblast nabízí unikátní kombinaci klidného životního prostředí s výbornou dostupností - je situována pouhých 6 minut jízdy od Plzně, což umožňuje pohodlný přístup k veškeré infrastruktuře velkoměsta.

Přírodní krása a aktivity všude kolem 

Třemošná Záluží se pyšní svou polohou v těsné blízkosti lesů, což poskytuje nejen nádherné výhledy, ale také nekonečné možnosti pro milovníky přírody. Se svými rozlehlými lesy a okolní krásnou přírodou je lokalita ideálním východiskem pro turistiku, cykloturistiku, nebo pro příjemné procházky, které nabízejí únik od každodenního stresu.

Možnosti výletů a zážitků

Blízkost Plzně také znamená snadný přístup k široké škále kulturních a volnočasových aktivit. Ať už máte zájem o historické památky, kulturní akce či gastronomické zážitky, vše je na dosah ruky. Navíc, díky své poloze, Třemošná Záluží slouží jako skvělý výchozí bod pro výlety do okolních přírodních krás a turisticky atraktivních míst, což z ní činí ideální místo pro rodiny s dětmi i pro každého, kdo si chce užít aktivně strávený volný čas.

Klidné bydlení s výhodami města

Investovat do nemovitosti v Třemošné Záluží znamená spojit výhody klidného a pohodového života v těsném kontaktu s přírodou s výhodami, které nabízí život blízko velkoměsta. Je to místo, kde každý den můžete začít čerstvým vzduchem a klidem, ale zároveň máte jistotu, že vše potřebné pro moderní život máte na dosah.

Vlak
1,9 km
Autobusová zastavka
800 m
2 km
2,1 km
Pošta
2 km
Obecní úřad
2 km
Obchodní centrum
2 km
Sportovní hřiště
1,2 km
Restaurace
2 km
Koupání
1,1 km
Stavebniny
1 km
Plzeň
5 km

Tipy na výlety

Velký Bolevecký rybník
Velký Bolevecký rybník

Velký Bolevecký rybník

U tohoto rybníka najdete krásné stezky pro procházky, cyklistiku a běhání. Je to také skvělé místo pro pozorování ptáků a relaxaci u vody.
Vzdálenost:
6,5 km
Golfové hřiště Greensgate Golf Resort Dýšina
Golfové hřiště Greensgate Golf Resort Dýšina

Golfové hřiště Greensgate Golf Resort Dýšina

Greensgate představuje hřiště pro náročné. Zahrajte si golf na 18jamkovém, technicky propracovaném golfovém hřišti, zasazeném do kopcovité a zalesněné krajiny, jehož linii obkresluje řeka Klabava. Vytříbenost vaší hry podpoří systém dokonale promyšleného terénu. Greensgate leží v nadmořské výšce 310 m a nachází se zde hřiště PAR 72, s délkou 6 244 m. Golfové hřiště Greensgate Dýšina je lemováno řekou Klabavou a Ejpovickým jezerem. Mistrovské 18jamkové hřiště designoval přední německý architekt Christoph Städler. Rozloha golfového hřiště 18 jamkové hřiště je netračičně uspořádáno v řadě za sebou. Opravdovou perlou českého golfu je ostrovní jamka č. 11, která byla také několikrát vyhlášena „Jamkou roku“, dle čtenářů magazínu Golf Digest C&S. Ocenění golfového hřiště Hřiště po svou existenci získává řadu ocenění. Jsou jimi například: – Nejlepší jamka v České republice: 2013, 2008, 2007, 2006 – Nejlepší služby v České republice: 2009 – Nejlepší hřiště v České republice: 2008 Špičkové tréninkové zázemí Hráčům jsou k dispozici dvě tréninkové zóny – každá s driving range, chipping a putting greeny. První plocha s krytými odpališti se nachází u klubovny. Druhá plocha (určená pouze členům) leží u Bavarian Bistra No. 10 a disponuje 300 metrovým driving range.
Vzdálenost:
13,6 km
Návštěva Plzeňského Prazdroje
Návštěva Plzeňského Prazdroje

Návštěva Plzeňského Prazdroje

Jste-li milovníkem piva, nesmíte vynechat prohlídku Plzeňského Prazdroje. Prohlédněte si pivovar, dozvíte se o historii piva a samozřejmě ochutnáte to nejlepší pivo z Plzně.
Vzdálenost:
11 km
Zoologická a botanická zahrada Plzeň
Zoologická a botanická zahrada Plzeň

Zoologická a botanická zahrada Plzeň

Pro rodinný výlet se vydejte do Zoologické a botanické zahrady Plzeň. Uvidíte zde pestrou kolekci zvířat a rostlin z celého světa.
Vzdálenost:
10,7 km
Přehrada Hracholusky
Přehrada Hracholusky

Přehrada Hracholusky

Užijte si odpoledne u vody a procházky kolem přehrady Hracholusky. Ideální místo na piknik, relaxaci a krátké výlety kolem vodní hladiny.
Vzdálenost:
23 km

Fotografie okolí

Touto nemovitostí vás provede

Ondřej Brožík

+420 776 525 100
brozik@yetodoma.cz
F0 Touto nemovitosti provede
cross